7 receptů s kysaným zelím a bramborami: To nejlepší, co jsme milovali od našich babiček
Kysané zelí a brambory patřily do běžného jídelníčku našich předků. Řekli bychom "obyčejné jídlo", ale oni z těchto surovin dokázali vykouzlit úžasné dobroty. Některé z nich si pamatujeme z našeho dětství, a zkusíme si připomenout ty zvlášť oblíbené.
Poklady našich babiček
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Zelná polévka - zelňačka
Pod názvem zelňačka si každý představíme něco trochu jiného, ale jisté je, že tato polévka patří mezi nejoblíbenější. Vybrali jsme jeden z nejvyhledávanějších receptů našeho receptáře. Polévku můžeme uvařit podle názorného videa.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno před 14 hodinami
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno před 20 hodinami
Vaječná pomazánka s vejci a křenem
Přidáno před 21 hodinami
Kedlubnová máslová polévka s hráškem
Přidáno před 23 hodinami
Rajčatový chleba
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Lilek tří barev
Přidáno 7. 6. 2024 10:33
Přečtěte si Zobrazit více
K pečenému masu jsou oblíbenou přílohou chlupaté knedlíky. Jsou rychlé a jednoduché, ale jejich příprava má svá pravidla
Sójové nudličky, kostky a plátky - na co se hodí a jak je připravit, abychom si na nich pochutnali
Retro vaření s Kristinou: Upečte si zelníky od Magdaleny Dobromily Rettigové podle receptu z roku 1826 !
Komentáře