Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Oblíbené palačinky ve slané variantě se šunkou a sýrem chutnají opravdu výtečně. Stačí je pouze naplnit a zapéct. Podávat je můžete s volským okem, skvělá snídaně je během chvilky hotová a chutná fantasticky.

Patříte mezi zastánce slaných snídaní? Pak tu pro vás máme jednu originální variantu z oblíbených palačinek. Výborné zapečené palačinky plněné šunkou a sýrem jsou přímo dokonalé. Dozdobit je můžete volským okem a čerstvými bylinkami. Za pár minut máte na talíři výbornou a vydatnou snídani, která skvěle nastartuje váš den

Zapečené slané palačinky

Jsou velmi snadné na přípravu.

  1. Nejdříve si z klasického těsta opečte několik palačinek
  2. Hotové palačinky naplňte slanou náplní.
  3. Zvolte například osvědčenou kombinaci sýru a šunky. Na hotovou palačinku začněte vrstvit plátky, nejdříve plátek sýru, poté šunky a nakonec plátek sýru.
  4. Pak palačinky zabalte do tvaru kapsy.
  5. Naplněné kapsy palačinek opečte dozlatova z obou stran na pánvi nebo ve vaflovači. 
  6. Na servírování si ještě připravte volská oka a dozdobte dobrotu čerstvými bylinkami

Možností příprav palačinek naslano je opravdu mnoho. Vybrali jsme pro vás ještě několik dalších variant

Která varianta slaných palačinek je ta vaše nejmilejší? Podělte se s námi o svůj názor do komentáře pod článek. 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky