uvařila 30. 11. 2012 14:31
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 11. 2012 14:31
kousky kuřecí, paprika sušená sladká, koření kari, med, omáčka teriaky, česnek, kůra citronová, šťáva citronová, olej olivový, sůl, pepř mletý, česnek, skořice celá, badyán, koření hřebíček, citron, rozmarýn, máslo, zelí červené, cibule červená, džus jablečný, jablko, cukr třtinový, zázvor, marmeláda rybízová, sůl, kmín celý, šťáva citronová
Španělské ptáčky z vepřové kýty jsou křehčí než klasické z hovězího masa a báječně šťavnaté. Hotové jsou za pouhou hodinu
Mikulášské ořechy naslano: Do téhle křupavé nadílky se bude chtít zakousnout každý. Příprava je snadná, chuť božská
Holka u plotny radí: Jak na levné a výborné cukroví z vepřových škvarečků? S rybízovým džemem chutná fantasticky