uvařila 13. 11. 2010 16:47
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 11. 2010 16:47
mouka hladká, cukr moučkový, tuk hera, med tekutý, vejce, žloutek, soda jedlá, kakao, koření do perníku, bílek, citron, cukr moučkový, zdobení cukrářské (pecičky), vejce, potravinářské barvivo
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky