uvařila 17. 4. 2010 07:36
lepíme oplatky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 4. 2010 07:36
lepíme oplatky
vejce, cukr krupice, mouka hladká, olej, mléko, pudink, máslo, oplatky cukrářské, rum, marmeláda, kompot ananasový, želatina, čokoláda na vaření, gumoví medvídci
Tajný trik šéfkuchařů: Tahle finta při obalování řízků šetří restauracím peníze a mnohdy o tom ani nevíme
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
Míša pohár: Nepečený tvarohový dezert se zakysanou smetanou, medem a jemnou čokoládovou polevou se rozplývá na jazyku