uvařila 15. 2. 2012 16:47
bramborová směs+závitky před a po upečení
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 2. 2012 16:47
bramborová směs+závitky před a po upečení
maso vepřové mleté, špek valašský, cibule, libeček, podravka, pepř mletý, mléko tatra grand 9% zahuštěné neslazené mléko, slanina anglická, vývar, špek valašský, brambory, cibule, česnek, paprika sušená pálivá, sůl
Skromná kuchyně: Chipsy z bramborových slupek nebo kuřecích kůží patří mezi delikatesy. Proč se musí solit opatrně?
Kam letos v Praze na šneky: Užijte si díky nim vánoční atmosféru jako za první republiky
Papež Jan Pavel II. byl velice skromný strávník, jeden polský moučník si ale nikdy neodpustil