uvařila 20. 10. 2010 19:23
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 10. 2010 19:23
vejce, tuk hera, mouka hladká, cukr krupice, mléko, cukr vanilkový, prášek do pečiva, rum, kůra citronová, sušenky koka, tuk, mouka
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Holka u plotny radí: Tomuhle mazanci v naší rodině nikdo neodolá. Voní vanilkou, je krásně nadýchaný a ozdobí každý stůl
Tajemství poctivého domácího masového vývaru: Kosti i zeleninu předpečte v troubě a vývar „táhněte“ aspoň 5 hodin
Šťastné a chutné. Tohle o Vánocích musíte vyzkoušet!