uvařil 15. 11. 2009 19:19
Tak jsem ji i říznul, tak je tady fotečka :-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 15. 11. 2009 19:19
Tak jsem ji i říznul, tak je tady fotečka :-)
vejce, cukr moučkový, pudinkový prášek, olej, likér vaječný, prášek do pečiva, čokoláda na vaření, čokoláda oříšková, máslo
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Na dvoře Rudolfa II: O půstu se jedly palačinky ze štičích jiker a úhoř se pekl nadívaný kapřím masem
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí