uvařila 23. 1. 2011 14:54
měla jsem málo šťávy v tvarohu, tak je světlejší
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 1. 2011 14:54
měla jsem málo šťávy v tvarohu, tak je světlejší
vejce, mouka polohrubá, cukr moučkový, prášek do pečiva, tvaroh ve vaničce, šlehačka, kompot borůvkový, cukr moučkový, šlehačka na šlehání, cukr moučkový, banán, čokoláda
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením
Bizarní hodování starých Řeků: Solené ryby zapíjeli medovinou, pivo považovali za barbarské