uvařila 8. 4. 2012 23:00
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 4. 2012 23:00
smetana 12%, droždí čerstvé, cukr třtinový, mouka polohrubá, mouka hladká, vejce, žloutek, máslo, cukr vanilkový, citron, sůl, mák mletý, mléko, cukr třtinový, skořice, mrkev, rozinky, rum, mouka hladká, mandle sekané, bílek, vejce, mandle sekané, cukr moučkový
Koláč z cukety je úžasně vláčný a lehce nadýchaný, přitom tak snadný. Nejlepší je z mladé cukety, starší se musí předem upravit
Nejlepší pomazánka z červené řepy: Pikantnost jí může dodat křen nebo česnek, na přípravu stačí jen tři ingredience
Jak zavařit lečo na zimu? Směs letní zeleniny se sádlem a solí přijde vhod nejen v chladných měsících