uvařila 9. 12. 2014 12:25
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 12. 2014 12:25
vejce, cukr moučkový, mouka bezlepková, olej, voda, prášek do pečiva, sůl, smetana kysaná, šlehačka 33%, pudink vanilkový olé bez vaření, pomeranče, šťáva pomerančová, cukr, voda, čokoláda bílá, borůvky, maliny, víno hroznové
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Výborný šťavnatý oběd připravíte na pánvičce i v troubě. Chutná teplý i studený
Retro vaření s Kristinou: Víte, jaká byla dělnická kuchyně za první republiky? Frčel koňský guláš!
Nevíte, jak využít zelí? Zkuste holubky! Plněné zelné listy chutnají skoro celé Evropě