uvařila 14. 10. 2010 22:29
...ještě přidáme tatarskou omáčku...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 10. 2010 22:29
...ještě přidáme tatarskou omáčku...
maso kuřecí, koření grilovací, omáčka sojová, vejce, solamyl, kukuřice mražená, jablko, olej, česnek, víno bílé, sůl, pepř, tatarská omáčka
Pečeme s Ivou: Velikonoční zajíčci ozdobí každý sváteční stůl a potěší všechny koledníky. S jejich přípravou rády pomohou i děti.
Vše, co jste chtěli vědět o čaji a báli se zeptat: Čím se liší zelený a černý a jak ho vlastně správně uvařit?
Francouzská „pizza“ se slaninou a cibulí: Alsaský slaný koláč tarte flambée si zamilujete!