uvařila 19. 3. 2018 12:01
kniha Aleny Půlpánové „Cukrářská technologie“ 1. vydání z r. 1993
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 3. 2018 12:01
kniha Aleny Půlpánové „Cukrářská technologie“ 1. vydání z r. 1993
cukr moučkový, mouka hladká, margarín, vejce, rozinky, ovoce, kypřící prášek, olej, mouka hrubá, poleva
Co si přivézt z Chorvatska? Poctivý med za 150 Kč, skvělou paštiku za 40 Kč, paprikový ajvar nebo fíkovou marmeládu
Toužíte po zdravém srdci, kvalitním spánku a dokonalé postavě? Dejte si hrst dýňových semínek
Lehké dorty na jaro: Chce to tvaroh a čerstvé ovoce. Pro děti připravte jedinečný palačinkový