uvařila 9. 8. 2010 22:45
obr.4a- můžeme rukou dotvarovat do tvaru kostičky, aby do sebe lépe zapadalo, ale můžeme nechat i šišaté a případné vzniklé mezery při rozválení doplnit kuličkou hmoty v barvě dle
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 8. 2010 22:45
obr.4a- můžeme rukou dotvarovat do tvaru kostičky, aby do sebe lépe zapadalo, ale můžeme nechat i šišaté a případné vzniklé mezery při rozválení doplnit kuličkou hmoty v barvě dle
marcipán falešný, hmota potahovací, kakao, potravinářské barvivo
Rybíz na způsob brusinek: Fantasticky doladí svíčkovou a takhle snadno se připravuje
Jak připravit jednohubky po benátsku? S cicchetti a sklenkou prosecca si budete připadat jako ve slunné Itálii
Peče celá země jde do finále: Favorizovaný Vojta na své dřívější úspěchy nemůže spoléhat. Tereza a Roman zabojují