uvařil 10. 1. 2015 15:51
Bok - žebra z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 10. 1. 2015 15:51
Bok - žebra z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“
bok z divočáka, cibule, česnek, kmín celý, med, jalovec, koření nové koření, bobkový list, pepř celý, pivo světlé, sádlo, sůl, pepř
Představitel Jamese Bonda Roger Moore miloval koláč s hovězí kýtou a ledvinkami. V mládí kvůli němu bojoval s nadváhou
Víc veganů, domácí fermentace a eko obaly: 10 trendů v jídle, které budou v roce 2021 úplně všude
Maďarská specialita: Brašovské maso voní paprikou, snadno se připravuje a se smaženými bramborami dokonale zasytí