uvařila 1. 2. 2011 21:47
Boloňská omáčka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 2. 2011 21:47
Boloňská omáčka
maso hovězí mleté, slanina, mrkev, celer řapíkatý, cibule, česnek, protlak rajčatový, rajče, víno červené, vývar masový, olej, sůl, pepř mletý, bazalka čerstvá, koření oregáno
Popcorn s ořechy a rozinkami: Pikantní chuť vydatné svačinky zaručí kombinace zázvoru, pepře a javorového sirupu
Dezerty podle horoskopu: Blíženci milují čokoládovou pěnu, Střelcům nesmí chybět šlehačka a Raci ocení makový koláč
Smažený sýr podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Základem je kvalitní sýr a dokonalé křupavosti docílíme díky triku při obalování