uvařila 25. 8. 2017 19:17
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 8. 2017 19:17
mouka hladká, cukr moučkový, sůl, prášek do pečiva, máslo, vejce, borůvky, tvaroh polotučný, cukr moučkový, želatina, tvaroh polotučný, cukr moučkový, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, kokos, borůvky
Retro okénko: Vzpomínáte na Metro dezert? Tahle cukrovinka je k dostání i dnes, ale podle našeho receptu si ji upečete doma
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar