uvařila 2. 12. 2010 19:36
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 12. 2010 19:36
brambory, mouka hladká, vejce, sůl, maso mleté, cibule, protlak rajčatový, hořčice pikantní, sůl, pepř, libeček, pažitka, petrželka, koření, paprika sušená sladká, olej, máslo
Jarní cibulka 5x jinak: Grilovaná jako příloha odlehčí masité pokrmy, ve slaném koláči perfektně ladí se sýrem a smetanou
Poctivá čočková polévka krok za krokem: Zahuštění prospěje nastrouhaná brambora, proti nadýmání pomáhají bylinky
Jak pěstovat rajčata? Kvalitní sazeničky jsou základ, a pokud si je chceme předpěstovat, právě teď je nejvyšší čas na jejich vysazení