uvařila 15. 9. 2010 16:47
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 9. 2010 16:47
voda, brambory, vejce, tuk, cukr, cukr vanilkový, šťáva citronová, koření voňavé pečení s vanilkou, mouka hrubá, mouka polohrubá, droždí, rozinky
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 28. 9. 2024 08:19
Přidáno 28. 9. 2024 08:03
Přidáno 27. 9. 2024 20:00
Pečená švestková povidla bez zavařování: Zkaramelizovaný cukr se postará o božskou chuť, octová lázeň ochrání před zkažením
Holka u plotny radí: Jak na dušenou mrkev, aby chutnala všem? Zásadní jsou dvě suroviny!
Ježíškova krupička neboli šrotka: Vánoční valašská krupicová kaše se jedla s medem a milovali ji děti i dospělí