uvařil 21. 5. 2012 21:42
Skoro bych to nazval ondrášem, ale měl jsem málo brambor, tak jsem improvizoval:))
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 5. 2012 21:42
Skoro bych to nazval ondrášem, ale měl jsem málo brambor, tak jsem improvizoval:))
prsa kuřecí, sůl, pepř mletý, mouka hladká, brambory, mléko, vejce, sůl, kmín drcený, česnek, majoránka, mouka hladká, olej
Listopad změní naši kuchyni: Těšit se můžeme na vydatnější jídla, spoustu zeleniny i svatomartinskou husu
Tři suroviny, které do horkovzdušné fritézy nepatří: Potíže dělá nejen sýr, ale i jedna běžná příloha
Fofr koláč bez práce: Staročeský obrácený jablečník je na přípravu snadný a v chuti báječně šťavnatý