uvařila 6. 5. 2009 22:11
a jdeme na to
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 5. 2009 22:11
a jdeme na to
slanina anglická, brokolice, cibule, brambory, kmín celý, sýr niva, sýr tvrdý, smetana kysaná, mléko, vejce, paprika sušená sladká, bazalka čerstvá, česnek, pepř, olej, sůl
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí