uvařila 1. 8. 2012 15:22
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 8. 2012 15:22
mouka hladká, cukr, droždí, máslo, žloutek, cukr vanilkový, sůl, citronové aroma, broskve, mléko, tvaroh měkký, cukr vanilkový, cukr krupice, lupínky mandlové, kokos, máslo, cukr krupice, mouka hrubá, lupínky mandlové, kokos
Retro okénko: Vzpomínáte na Metro dezert? Tahle cukrovinka je k dostání i dnes, ale podle našeho receptu si ji upečete doma
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar