uvařila 16. 5. 2011 20:17
Do alobalu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 5. 2011 20:17
Do alobalu
stehno králičí, marmeláda brusinková, brusinky sušené, jogurt s jahodami a brusinkami, víno červené suché, koření steak chilli & šípek, list medvědího česneku, badyán, rozmarýn, chilli, šťáva citronová, pepř mletý, sůl
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek připomíná zásadní chyby, kterým se ale dá snadno předejít
Staročeská couračka: Ta nejjednodušší polévka z kysaného zelí se smetanou zasytí a zahřeje, kousek klobásky ji navoní
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky