uvařila 12. 1. 2012 09:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 1. 2012 09:48
nápoj sojový zajíc, voda, cukr, droždí sušené, mouka bezlepková jizerka, mouka bezlepková procelia, solamyl, xanthan, olej, cukr, cukr vanilkový, kůra citronová, vanilkové aroma, brusinky, mandle
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí