uvařila 9. 8. 2008 15:28
ostružinová v srnčím hřbetě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 8. 2008 15:28
ostružinová v srnčím hřbetě
mouka polohrubá, mouka hladká, cukr moučkový, cukr vanilkový, máslo, kypřící prášek do pečiva, vejce, kefír, likér vaječný, rybíz, jahody, třešně, višně, švestky
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky