uvařila 10. 1. 2010 13:48
Plněný bůček delikatesní nádivkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 1. 2010 13:48
Plněný bůček delikatesní nádivkou
bůček bez kosti, cibule, česnek, sůl, kmín celý, sádlo, jíška, cibule, česnek, pórek, sýr pivní, salám měkký, slanina anglická, rohlík, vejce, mléko, smetana, petrželka
Jednoduché svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta vydrží dlouho vláčné a úžasnou křehkost jim dodá máslo
Historie másla: Ve starověku se jím natíraly bolavé klouby, později je jím platila daň a už ve 12. století vznikla máslová burza
Samosběr jahod 2023: Velký přehled pro celou ČR. Kde si nasbíráte jahody za 50 korun a jak najít nejlepší místo?