uvařila 6. 6. 2021 18:04
Drobenku jsem dělala ze 100 g tuku, 100 g cukru a 180 g mouky.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 6. 2021 18:04
Drobenku jsem dělala ze 100 g tuku, 100 g cukru a 180 g mouky.
cukr krystal, mléko, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, máslo, cukr krystal, mouka polohrubá, borůvky, rebarbora, tuk, mouka hrubá
Hitem internetu jsou netradičně připravené těstoviny s chutí cibulačky: One Pot French Onion Pasta jsou úžasně jemné a voňavé
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili