uvařila 21. 7. 2010 09:50
Tak jsem je dělala znovu...tentokrát jsem místo medové polevy použila máslo a skořicový cukr
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 7. 2010 09:50
Tak jsem je dělala znovu...tentokrát jsem místo medové polevy použila máslo a skořicový cukr
mouka špaldová celozrnná, mléko, vejce, prášek do pečiva, med, cukr vanilkový, olej olivový, skořice mletá, kokos strouhaný
Jak na dokonale šťavnaté knedlíky ve vajíčku: Chuti prospějí slanina i cibule, ale nejdůležitější je krok s vajíčky
Tajemství staročeské kuchyně: Znáte polévky zakvrdlenku, krupicovku nebo jahelňačku?
5 nejlepších hrnkových moučníků bez vážení: Vláčná tvarohová bábovka nebo nadýchaný perník či lívanečky zachutnají všem