uvařila 2. 6. 2010 15:16
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 6. 2010 15:16
vejce, cukr písek, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, kakao, mouka polohrubá, cukr, mléko, majolka, prášek do pečiva, ořechy mleté, cukr vanilkový, tuk hera, strouhanka, marmeláda meruňková, krém, čokoláda na vaření, poleva čokoládová, marcipán, mandle, omega
10 nejlepších jídel z mrkve: Dáte si mrkvové řezy, pomazánku nebo babiččiny buchty mrkvánky?
Jak na skvělé česnekové máslo? Hodí se na bagetu, těstoviny i k masu a můžeme je i zamrazit
Souboj na talíři završil fantastický houbový guláš pod taktovkou Jana Punčocháře. Jak tohle levné jídlo připravit dokonale?