uvařila 22. 3. 2013 18:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 3. 2013 18:30
jablko, banán, mrkev, broskve v mírně sladkém nálevu, mouka polohrubá, cukr třtinový, vejce, olej, prášek do pečiva, kakao, smetana zakysaná, pomazánkové máslo, cukr vanilkový, cukr moučkový, tuk, mouka hrubá, čokoláda
Arabský pudink: Horký nápoj s vůní orchidejí se považuje za afrodiziakum. Zkuste ho!
Buchty po ránu: Noblesní medová bábovka Josefa Maršálka je vláčná díky jablkům, voní karamelem a její chuť je nadpozemská
Tradiční česká kuchyně: Poctivý oukrop zahřeje i uzdraví. Jak ho dovést k dokonalosti?