uvařil 20. 3. 2013 19:27
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 20. 3. 2013 19:27
jablko, banán, mrkev, broskve v mírně sladkém nálevu, mouka polohrubá, cukr třtinový, vejce, olej, prášek do pečiva, kakao, smetana zakysaná, pomazánkové máslo, cukr vanilkový, cukr moučkový, tuk, mouka hrubá, čokoláda
Jak na dokonale šťavnaté knedlíky ve vajíčku: Chuti prospějí slanina i cibule, ale nejdůležitější je krok s vajíčky
Tajemství staročeské kuchyně: Znáte polévky zakvrdlenku, krupicovku nebo jahelňačku?
5 nejlepších hrnkových moučníků bez vážení: Vláčná tvarohová bábovka nebo nadýchaný perník či lívanečky zachutnají všem