uvařila 14. 8. 2013 20:12
Do kastrolu dáme špek,kmín a osmažíme.Přidáme cibuli a orestujeme.Necháme vystydnout.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 8. 2013 20:12
Do kastrolu dáme špek,kmín a osmažíme.Přidáme cibuli a orestujeme.Necháme vystydnout.
chléb, masox, hraška, slanina debrecínská, cibule, kmín celý, čerstvé bylinky, olej
Přidáno před 14 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Cizrna: Nejoblíbenější luštěnina orientální kuchyně, která dala jméno i řečníkovi Cicerovi
Rýžový koláč s kuřetem si zamilujete: Chutná božsky a ze zbytků z lednice a spíže ho zvládne připravit i kuchařský amatér
Ozdobte své terasy a lodžie jedlými plody. Poradíme, kde se dobře daří jahodám a co vyžadují rajčata či papriky