uvařila 25. 8. 2015 17:58
těsně po upečení
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 8. 2015 17:58
těsně po upečení
máslo, cukr krupice, vejce, prášek kakaový, sůl, prášek do pečiva, extrakt vanilkový, mouka hladká, čokoláda hořká, čokoláda mléčná
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Krkonošské bifteky podle Viléma Vrabce: Kombinaci bramboráčků a karbanátku stojí za to vyzkoušet
Pravá gulášová polévka: Maso je třeba nejprve prudce opéct a papriku přidat ve správný okamžik, aby nezhořkla
Regionální recepty: Kočičí tanec miloval autor Švejka. Zkuste ho tradičně i moderně