uvařila 10. 3. 2011 20:00
dva tvarohové a jeden makový frgál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 3. 2011 20:00
dva tvarohové a jeden makový frgál
mouka hladká, mouka hrubá, máslo, cukr moučkový, droždí, žloutek, mléko, sůl, žloutek, máslo, rum, cukr moučkový, hrušky sušené, jablko, povidla švestková, cukr, perník, skořice, koření hřebíček, badyán, rum
Kdy sbírat blahodárnou mátu? Ze svěží byliny vyrobíte super limonádu i pikantní čatní
Pomalu pečená krkovice na voňavém zelí je nádherně šťavnatá. Pomerančový džem a bílé víno doladí vyvážený koncert chutí
Vánoce za starých časů: Když se kapr dělal na černo a místo salátu se jedla pučálka