uvařila 4. 5. 2013 17:19
Tvarohovo-smetanové řezy s broskvemi
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 5. 2013 17:19
Tvarohovo-smetanové řezy s broskvemi
vejce, voda, cukr moučkový, cukr vanilkový, mouka polohrubá, solamyl, kypřící prášek do pečiva, mandarinky, tvaroh polotučný, cukr moučkový, cukr vanilkový, citron, šťáva citronová, smetana ke šlehání, smetana zakysaná, ztužovač želatinový, šťáva kompotová
Sbíráte babky? Tak pozor, v určitých případech můžou být nebezpečné! Odborník radí, čeho si všímat, abyste se neotrávili
Jak na ty nejlepší snídaňové lívance? Aby se nepřipalovaly, pomůže trik s olejem nebo máslem v těstě
Retro okénko: Zeleninová obloha je český fenomén. Lidé ji milují, šéfkuchaři nenávidí