uvařil 16. 7. 2012 15:03
Prosyjeme mouku, přidáme žloutky a podmáslí
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 7. 2012 15:03
Prosyjeme mouku, přidáme žloutky a podmáslí
čokoláda tmavá, máslo, káva instantní, voda, mouka hladká, prášek do pečiva, soda jedlá, cukr třtinový, kakao, vejce, podmáslí, čokoláda tmavá, smetana ke šlehání, cukr třtinový
Zázrak jménem jackfruit: Plody exotického chlebovníku snadno upravíte jako maso. Poradíme, jak na to!
Rustikální, retro, či skandinávské? Vylaďte vánoční výzdobu do posledního detailu!
Jak na skvělý nadýchaný dýňový chléb? Upečte si ho voňavý a krásně křupavý, uplatní se pak na svačinu i k večeři