uvařil 16. 7. 2012 15:04
Do sněhu vmícháváme cukr a šleháme dokud nemáme pevné špičky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 7. 2012 15:04
Do sněhu vmícháváme cukr a šleháme dokud nemáme pevné špičky
čokoláda tmavá, máslo, káva instantní, voda, mouka hladká, prášek do pečiva, soda jedlá, cukr třtinový, kakao, vejce, podmáslí, čokoláda tmavá, smetana ke šlehání, cukr třtinový
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Krevetový koktejl býval nejoblíbenějším jídlem v Británii, dnes se podává spíše jako vtip
Povidlové taštičky podle receptu Jaroslava Sapíka: Vláčný dezert voní ořechy a máslem a chutná božsky