Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stálé váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
RubyRom uvařila 13. 4. 2025 13:14 Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky) 0 0 Okomentovat
Vepřové maso Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky) RubyRom 70 min
Perníková omáčka: Bohatá chuť a vůně koření skvěle ladí s masem, uzeninami i dezerty, důležitý pro její přípravu je ten správný perník
Co se jedlo na Vánoce v Americe? V 17. století byla v oblibě labuť nebo jeseter, na jídelníčku už tehdy byl pečený krocan