uvařila 15. 8. 2012 12:27
suroviny...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 8. 2012 12:27
suroviny...
maso vepřové mleté, smetana, cibule, vejce, šťáva citronová, bazalka čerstvá, estragon, saturejka, majoránka, rozmarýn, yzop, tymián, pepř, kopr, pažitka, libeček, máslo, sůl
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí