uvařila 14. 9. 2011 20:56
na rozehřátém oleji smažíme do zlatavé barvy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 9. 2011 20:56
na rozehřátém oleji smažíme do zlatavé barvy
cuketa, brambory, škvarky, cibule, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá bílá, sýr camembert, česnek, čerstvé bylinky, kmín drcený, vejce, mouka hladká, solamyl, sůl, pepř, tuk
Valašské frgále podle Petry z MasterChefa: Recept na koláče, které rozplakaly i drsného porotce Radka Kašpárka
12 nejlepších švestkových koláčů: Zkuste to bez vážení, s tvarohem, pudinkem nebo s mákem!
Díky Malé pekárně jsem si splnila sen o vlastní cukrárně, říká Naďa Pohlreichová. Největší úspěchy slaví s makovcem