uvařila 14. 9. 2011 20:58
po usmažešní necháme na ubrousku odsát přebytečný tuk ma můžeme servírovat
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 9. 2011 20:58
po usmažešní necháme na ubrousku odsát přebytečný tuk ma můžeme servírovat
cuketa, brambory, škvarky, cibule, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá bílá, sýr camembert, česnek, čerstvé bylinky, kmín drcený, vejce, mouka hladká, solamyl, sůl, pepř, tuk
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 2. 10. 2024 18:51
Přidáno 2. 10. 2024 18:23
Mražený med: delikatesa nebo jed? Odpověď medového sommeliera vás možná překvapí!
Češi v zahraničí: V řecké taverně si dejte jehněčí, olivový olej kupujte jen ve skle a pozor na směsi tzatziki, radí Kateřina Panou
Koláčky až z Lisabonu: Víte, že za objev pastéis de nata vděčíme mnichům z portugalského kláštera?