uvařila 14. 9. 2011 20:58
po usmažešní necháme na ubrousku odsát přebytečný tuk ma můžeme servírovat
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 9. 2011 20:58
po usmažešní necháme na ubrousku odsát přebytečný tuk ma můžeme servírovat
cuketa, brambory, škvarky, cibule, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá bílá, sýr camembert, česnek, čerstvé bylinky, kmín drcený, vejce, mouka hladká, solamyl, sůl, pepř, tuk
Cukroví bez vážení: Jak na hrnečkové linecké, vanilkové rohlíčky, pracny, perníčky i dokonalá vosí hnízda
Bizarní hodování starých Řeků: Solené ryby zapíjeli medovinou, pivo považovali za barbarské
Milujete kompoty? Připravte si je i bez zavařování a ochuťte je kořením, ořechy nebo vínem!