uvařila 5. 2. 2010 15:18
Dalmatské čufty
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 2. 2010 15:18
Dalmatské čufty
maso mleté, rajče drcené, cibule, rohlík, vejce, okurky sterilované, hrášek sterilovaný, paprika čerstvá zelená, smetana, sůl, pepř mletý, pepř celý, bobkový list, koření nové koření, olej
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?
Plněná kapsa na houbách: Vepřové plátky s voňavou houbovou omáčkou připravené v papiňáku jsou na stole za půl hodiny
Jarní cibulka 5x jinak: Grilovaná jako příloha odlehčí masité pokrmy, ve slaném koláči perfektně ladí se sýrem a smetanou