uvařil 27. 2. 2012 12:41
Příloha - Rakouský knedlík
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 27. 2. 2012 12:41
Příloha - Rakouský knedlík
maso dančí, mrkev, petržel, celer, cibule, slanina, sůl, bobkový list, koření nové koření, pepř, jalovec, pepř, sádlo, víno červené, marmeláda brusinková, šťáva citronová
Farmář vysvětlil, jak správně skladovat dýně: Důležité je sucho, volte raději vnitřní prostory, pak vydrží klidně až do jara, říká
Sladkokyselá omáčka na způsob Uncle Ben's: Skvělou chuť jí dodá ananasový kompot i se šťávou a zavařená vydrží až do další sezóny
Segedínský guláš podle maďarského receptu: Zdravější a chutnější verze, než jakou známe my, se obejde bez mouky