uvařil 27. 2. 2012 12:42
maso odblaníme a nakrájíme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 27. 2. 2012 12:42
maso odblaníme a nakrájíme
maso dančí, mrkev, petržel, celer, cibule, slanina, sůl, bobkový list, koření nové koření, pepř, jalovec, pepř, sádlo, víno červené, marmeláda brusinková, šťáva citronová
Segedín s domácím knedlíkem: Papriku přidejte ve správnou chvíli a hotové jídlo nechte uležet
Jak na andělsky nadýchaný perník na plech: Božsky vláčnou a voňavou chuť zajistí marmeláda i správný kypřicí prášek
Granola nemusí být jen sladká. Slané variantě dodá chuť pár kapek tabasca nebo parmezán a na mlsání je zdravější než chipsy