uvařila 22. 7. 2011 17:50
Debrecínem a česnekem plněná prsa dušená v zelí
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 7. 2011 17:50
Debrecínem a česnekem plněná prsa dušená v zelí
prsa kuřecí, slanina debrecínská, olej, cibule, česnek, krém gulášový lahůdkový, zelí bílé, bujón drůbeží, voda, sůl, pepř, párátka
Dušičkové kosti: Staročeské cukroví nadchne svou křehkostí a nadýchaností, stejně jako boží milosti se smaží a obaluje v cukru
Worcestrová omáčka vznikla omylem jako zapomenutá surovina ve sklepě. Dnes skvěle dochutí maso a pomůže i při kocovině
Jak na správně uvařené těstoviny? Nepodceňujte tyto kroky!