uvařila 22. 7. 2011 17:52
připravíme si všechny suroviny a do masa uděláme úzkým nožem"tunýlek"
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 7. 2011 17:52
připravíme si všechny suroviny a do masa uděláme úzkým nožem"tunýlek"
prsa kuřecí, slanina debrecínská, olej, cibule, česnek, krém gulášový lahůdkový, zelí bílé, bujón drůbeží, voda, sůl, pepř, párátka
Německá bílá klobása vznikla díky kocovině! Jak tuhle delikatesu uvařit?
8 nejznámějších a nejpoužívanějších pálivých paprik a co s nimi v kuchyni. Zkuste třeba tenhle dip!
Jak udělat na grilu fantastické ražniči? Základem je marinované maso, díky slanině bude měkké a šťavnaté a cibule vylepší chuť