Farmář vysvětlil, jak správně skladovat dýně: Důležité je sucho, volte raději vnitřní prostory, pak vydrží klidně až do jara, říká
Bůček předem vařený a pečený: Na povrchu křupavé maso je uvnitř úžasně šťavnaté. Stačí jen dodržet postup při přípravě
Holka u plotny peče: Dýňové cupcakes jsou vláčné, voní kořením a s krémem z bílé čokolády chutnají božsky
7 oblíbených jídel, která připravíme z bedel: Pokud jste je právě přinesli z lesa, můžete se hned pustit do vaření
RubyRom uvařila před 6 hodinami Černá čočka beluga, slanina, volská oka a kysané zelí (pro diabetiky) 0 0 Okomentovat
Znáte "kolínkoto"? Jemně pikantní a worchesterskou omáčkou ochucený pokrm z kolínek à la rizoto je jednoduchý a rychlý