uvařila 6. 5. 2012 13:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 5. 2012 13:28
mouka polohrubá, cukr moučkový, mléko, olej, vejce, prášek do pečiva, džem brusinkový, kompot broskvový, smetana ke šlehání, pudink vanilkový, ztužovač šlehačky, oříšky, čokoláda
Velký přehled výlovů rybníků 2023: Kam pro čerstvé ryby a kde na místě ochutnáte kapří hranolky či voňavou rybí polévku
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku