uvařila 23. 1. 2011 13:29
Pekla jsem na plechu s pecicim papirem. Po upeceni jen vytahneme. Vse je ciste a rychle.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 1. 2011 13:29
Pekla jsem na plechu s pecicim papirem. Po upeceni jen vytahneme. Vse je ciste a rychle.
mouka, vejce, droždí, sůl, cukr krystal, mléko, tresť rumová, tresť vanilková, marmeláda
Vinař Michal Závada: Letošní burčák je kvalitní, litr pořídíte už od 80 korun a hlava vás z něj bolet nebude, když dodržíte jednu zásadu
Vepřové španělské závitky: Ve šťavnatém mase se ukrývá lehce pikatní náplň a chutě se vzájemně propojí k nebeské dokonalosti
Tyrolský gröstl: Dokonalá specialita se zbytků masa a brambor zasytí nejen horaly. Osmažená cibulka a volské oko dají jídlu korunu!