uvařila 26. 7. 2015 14:58
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 7. 2015 14:58
vejce, mouka hladká, voda, lilek, sůl, pepř mletý, sýr ricotta, žampióny, cibule šalotka, česnek, olej olivový, sůl, rajče drcené, cibule šalotka, olej olivový, bazalka čerstvá, sůl, pepř mletý, rajče, parmazán
Domácí rybí prsty jsou levnější a chutnější, než ty kupované. Křupavost jim dodá panko strouhanka nebo kukuřičné lupínky
Hříšné trubičky cannoli: Jak doma připravit delikatesu ze sicilského harému? Zkuste to podle originálního receptu!
Jak v obchodě poznat kvalitní majonézu do salátu? Důležitý je hlavně druh oleje a obsah žloutků, vysoká cena nemusí hrát roli